Cautare

587 de rezultate pentru "alin cioara" (2.78 secunde)
Cum Lia Olguta Vasilescu si Mihai Fifor, primii doi de pe lista de consilieri a USL, sunt primar, respectiv secretar de stat, primul care urmeaza este Alin Mitrica, actualul administrator al judetului Dolj.
12, alin. 2 din Legea nr. 3/2000", se arata in raportul Comisiei. In textul de lege, amendat de senatorii juristi, se precizeaza faptul ca demiterea Presedintelui este aprobata daca, in urma desfasurarii referendumului, propunerea a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate.
114 alin. (3) din Legea educatiei nationale nr. 1/2011 institutiile de invatamant superior, fie ca sunt de stat sau particulare ori confesionale particulare, au personalitate juridica.
150 alin. 1 din legea fundamentala, "revizuirea Constitutiei poate fi initiata de Presedintele Romaniei, la propunerea Guvernului, de cel putin o patrime din numarul deputatilor sau al senatorilor, precum si de cel putin 500.000 de cetateni cu drept de vot".
5 (alin. 2) din Legea referendumului promovata de PDL, care prevede exact acelasi lucru. Cu toate acestea, varianta art. 10 din legea care a fost la CCR nu va fi in vigoare la data desfasurarii referendumului.
V, alin (1) teza I din OUG nr. 15/2012 privind stabilirea unor masuri financiare in domeniul asigurarilor sociale de sanatate si al finantelor publice.
Ioan Chelaru a detinut functia de presedinte interimar al PSD Neamt dupa demisia fostului presedinte ales, Alin Antochi, in urma cu aproape un an.
5 alin. (2) din Legea nr. 3/2000 impunand intrunirea majoritatii absolute care consta in jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente".
In opinia acestora, prin modul de atribuire a mandatelor, legea aduce un plus de parlamentari fata de numarul in vigoare la data organizarii referendumului, ignorand art.62 alin.(3) din Constitutie, care specifica in mod expres faptul ca numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin legea electorala, in raport cu populatia tarii, care, conform ultimului recensamant, a scazut in numar considerabil", a spus Curtea Constitutionala.
COMUNICAREA INITIALA A CCR In motivarea asupra deciziei privind REFERENDUMUL 2012, CCR spune ca romanii cu domiciliul in strainatate nu intra in calcularea cvorumului "Curtea retine ca, in urma adoptarii Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.97/2008 (....) a fost abrogata teza a doua a art.26 alin.(1) din Legea nr.35/2008, text care prevedea ca "listele electorale permanente ce cuprind cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate se intocmesc de catre Autoritatea Electorala Permanenta si vor sta la baza delimitarii sectiilor de votare ce vor fi organizate in strainatate".
Adrian-Alin Petrache (PSD) Sectorul 4 Colegiul uninominal 16: Claudiu-Andrei Tanasescu (PC) Colegiul uninominal 17: Bogdan Diaconu (PSD) Colegiul uninominal 18:
Florin Alexe - PNL (colegiul uninominal 10), Eugen Nicolaescu - PNL (colegiul uninominal 11), Raluca Ispir - PNL (colegiul uninominal 12), Ioan Vulpescu - PSD (colegiul uninominal 13), Gabriela Podasca - PSD (colegiul uninominal 14), Adrian-Alin Petrache - PSD (colegiul uninominal 15) - sectorul 4:
Ecaterina Andronescu, Daniel Barbu (ambii pentru Senat), Eugen Nicolaescu, Alin Petrache, Raluca Ispir, Ionut Vulpescu, Florin Alexe, Gabriela Podasca (toti sase pentru Camera Deputatilor).
Totodata, in 2011 au mai fost acordate grade si fostului ministru de Finante Bogdan Dragoi, deputatului Nicolae Paun, senatorului PDL Ion Ruset si deputatului PDL Alin Trasculescu.
De cateva saptamani, aproape in fiecare zi, citesc si recitesc articolul 103 alin. (1) al Constitutiei Romaniei, care stipuleaza:
De cateva saptamani, aproape in fiecare zi, citesc si recitesc articolul 103 alin. (1) al Constitutiei Romaniei, care stipuleaza:
Esti un dobitoc si un prost Candidatul la alegerile parlamentare din partea PNL, Gigi Becali, i-a adresat luni, in direct la Rtv, cuvinte dure liderului PSD, Miron Mitrea, numindu-l "dobitoc si prost." Social-democratul Miron Mitrea si liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, au dezbatut in studioul Rtv cazul deputatului PDL, Alin Trasculescu, acuzat de Directia Nationala Anticoruptie de luare de mita.
Ioan Rus - PSD, Ilie Bolojan - PNL, Alin Tise - PDL • Sud: Silvian Ciuperca - PSD, Dan Motreanu - PNL • Centru:
Valeria Schelean (vicepresedinte), Alin Tise, Gabriel Andronache. Din partea PP-DD fac parte Daniel Fenechiu (vicepresedinte) si Haralambie Vochitoiu. UDMR l-a desemnat pe Mate Andras (vicepresedinte), minoritatile nationale pe Varujan Pambuccian (secretar), iar PC pe Bogdan Ciuca (vicepresedinte)
"Parlamentarii Puterii au adoptat marti, 9 aprilie 2013, un alineat 2 (2) la art.86 din legea criticata de neconstitutionalitate, la dezbaterea cererii de reexaminare a presedintelui Romaniei, al carui continut nu are nicio legatura cu continutul cererii de reexaminare in cauza .Continutul cererii de reexaminare se refera la aprobarea anuala a conducatorului institutiei pentru mentinerea in activitate a generalilor si a amiralilor dupa implinirea varstei standard de pensionare pana la varsta de 60 de ani si la trecerea in rezerva a cadrelor militare care nu pot promova baremurile de pregatire fizica, in timp ce textul adaugat la Legea rezultata dupa reexaminare se refera la ministerele carora li se aplica dispozitiile din art.86 alin.(2) care, la randul sau, priveste conditiile in care coloneii si comandorii pot fi mentinuti peste limita varstei de grad prevazuta la art.92 din Legea nr.80/1995", se arata intr-un comunicat de presa al grupului PDL din Senat remis miercuri AGERPRES(prevederile al 2 se aplica exclusiv MApN si MAI n.r.).
google-analytics.com